XLVII Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

En línea

L’Eva i l’Alfons conviden als seus amics a sopar a casa seva per gaudir i observar l’eclipsi lunar o, millor dit, la lluna de sang que tindrà lloc aquella nit. Tothom arriba acompanyat i estan intrigats i expectants per conèixer la nova parella d’en Pep, però la sorpresa salta quan aquest es presenta sol a casa dels amfitrions.

Per evitar que el sopar sigui un avorriment, la Blanca, la parella de l’Edu, proposa jugar a un joc: deixar tots els telèfons mòbils sobre de la taula, i hauran de llegir tots els missatges i trucades que vagin arribant durant el sopar. Serà aquí quan es descobriran alguns secrets que, fins ara, semblaven estar ocults.

Només una vegada

La violència pot estar justificada? Si és que només ha estat una vegada…

Un espectacle que parla de com les relacions de poder regeixen els nostres afectes i adverteix sobre els riscos de convertir la violència en part de la nostra vida quotidiana. Una obra que ens interroga sobra la responsabilitat d’una educació patriarcal que considera la força un atribut masculí i la feblesa un tret de les dones.

Adolescer 2055

Adolescer 2055, narra les 48 hores durant les quals 6 adolescents viuen un particular procés de selecció per ser adoptats per una família. És una obra de comèdia negra, cruel. Amb molt humor.

És una mirada àcida sobre el món on vivim i potser sobre el que ens tocarà viure. Una representació que se’n riu de les coses que més ens importen: la família, l’amistat, l’amor, la joventut o la solidaritat. També ens convida a reflexionar sobre el que som, el que vam ser i el que serem.

Les regles del joc

Què és normal? On és el límit entre la sana experimentació i l’obsessió? Qui el marca? Tu? Un jutge? En quin moment la lògica recerca del plaer es transformen en una necessitat neumàtica? Qui és que fixa l’escala, el sistema de mesura? Amb quin dret?

Si acceptéssim les persones tal com són hi hauria menys problemes…

*Fora de concurs

Nebraska

Tom Martin, un pres acusat d’haver segrestat i assassinat cent sis persones en un teatre després d’una funció escolar, espera al corredor de la mort d’una presó de l’estat de Nebraska ser executat a la cadira elèctrica. Ell reitera que és innocent, però moltes proves l’incriminen. És culpable? És innocent? Mike, un funcionari que tracta els presos amb gran dignitat malgrat defugir qualsevol implicació emocional amb ells, i Natalie, una psicòloga molt professional fermament partidària de la pena de mort, seran les úniques persones amb qui Tom Martin compartirà anys de rutina i espera al corredor de la mort.

Un home innocent és a punt de morir a la cadira elèctrica? Tom Martin és una bèstia que realment mereix la pena de mort pel que va fer? Plantejada com una successió de flash-backs, “Nebraska” explica una història humana i qüestiona la vigència o no de la pena de mort.

Escac i mat

Es la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, que viu en un mon que ell mateix s’ha creat a la seva conveniència, i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Richard Collins i acceptar les seves regles del joc.

Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya…

Aquesta obra és un joc, un joc diabòlic, on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari.

*Fora de concurs

 

Mamaaa!!

De mare només n’hi ha una, però quan aquesta passa dels 100 anys i no té cap intenció de morir-se, la cosa canvia. I si a més té un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills… l’espera es fa eterna.

“Mamaaa!!!” és una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena que ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

La cançó de les mentides

La Júlia creu que té una vida monòtona, això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen el seu marit…

Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs… faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d’empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal!

Perquè, com diu la dita: és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació.

Bon Nadal i fum, fum, fum!

 

 

  • Atenent les normes de seguretat a causa de la COVID-19,  en totes les funcions es deixarà una separació d’una butaca entre espectacdors, encara que aquests siguin de la mateixa bombolla de convivència, per tal de respectar la distància de seguretat entre persones com a prevenció de la COVID-19. A més, recordem l’ús obligatori de mascareta per poder accedir a la Sala. Per la seguretat de totes i tots, un cop al teatre, caldrà seguir estrictament les indicacions del nostre personal de sala.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA COMPRA D’ENTRADES ONLINE:
  • Un cop finalitzada la compra, cal prémer el botó CONTINUAR de la pàgina de pagament de l’entitat financera per tal de finalitzar el procés de reserva correctament.
  • Li enviarem la confirmació de la seva compra i les seves entrades per correu electrònic, si us plau, revisi la seva safata de correu brossa per assegurar-se que les rep correctament. Si no és així, pot contactar amb nosaltres a: entrades@salacrespi.com
  • Per a qualsevol consulta, pos fer-ho a través d’entrades@salacrespi.com (Us recomanem, fer captura de pantalla al final del procés per a possibles reclamaciones)
  • Per a DESCOMPTES DE GRUP, contacteu amb entrades@salacrespi.com abans de fer la vostra compra.