PROGRAMACIÓ TARDOR | Octubre – Novembre

La Nit de Sant Joan

Dissabte 9 d'octubre a les 20h

Diumenge 10 d'octubre a les 18h

Amb “La Nit de Sant Joan” ens transportem a la màgia dels contes d’infants, a les revetlles al carrer quan els veïns ens parlàvem i sabíem com ens dèiem, a quan els joves tenien hora per tornar a casa… Amb la música d’en Jaume Sisa i el saber fer als escenaris de Dagoll Dagom, que ens han deixat una perla teatral com poques, intento explicar als qui no ho han viscut, com eren aquelles revetlles de la meva infantesa, i als que si ho heu viscut, dibuixar-vos un somriure a través del record i l’enyorança.

Concurs de màgia

Dissabte 16 d'octubre a les 17:30h

Gala concurs de Màgia Jove, on mags entre 14 i 25 anys ens faran gaudir amb una màgia jove, fresca i actualitzada. Una gala plena de talent en la qual els aspirants competiran per diferents premis mentre el públic gaudeix d’un bon espectacle. Un esdeveniment ple de riures, emoció, nervis i, per sobre de tot, màgia!

La taverna de la Rosita

Dissabte 23 d'octubre a les 20h

Diumenge 24 d'octubre a les 18h

A finals del 1895, en un poble català de pescadors, viuen dos cosins, en Joan i en Carles, companys de jocs des de xics. En Carles, ric, fill d’un “americanu” és cridat a files. Tots dos, des de petits, han crescut enamorats de la Marina, la filla de la Rosita, la tavernera del poble. Un triangle amorós, amb la Guerra de Cuba de fons, que ens remunta a èpoques pretèrites no tan llunyanes. Les guerres, quan s’acaben, deixen víctimes, les que van morir, les ferides i les que sempre patiran les conseqüències de l’odi.

Pere i el llop

Dissabte 6 de novembre a les 18h

Diumenge 7 de novembre a les 12h

Pere i el Llop és un clàssic conte musical i educatiu per a nens, on els personatges parlen a través dels instruments i de la dansa. El Ballet Contemporani de Catalunya presenta aquesta posada en escena amb una reinterpretació de la dramatúrgia, on un nen, el Pere, aconsegueix el respecte i la fraternitat entre animals de diferents instints i alliçona a l’adult inconscient de les seves pròpies accions 10 músics acompanyen en directe a 6 ballarins que ens endinsaran en aquesta història de “Pere i el Llop”

Xoc Anti-Tempo

Divendres 12 de novembre a les 21h

Dissabte 13 de novembre a les 21h

Xoc Anti-Tempo és la peça principal i que es configura com un homenatge a la dansa que posa en relleu l’evolució d’aquest art al llarg de la seva història, començant pel clàssic més pur fins a la “dansa teatre”, creuant les eres del neoclàssic, del modern i el contemporani, i remarcant avui la seva actual convivència, el que reflecteix en la nostra societat la reivindicació constant cap a l’acceptació plena de la diversitat i la llibertat d’expressió. 5 ballarins i 4 músics (quartet de corda) són els protagonistes en aquesta primera mostra de la nova companyia.

¡Las mujeres mandan!

Dissabte 20 de novembre a les 20h

Que Las mujeres mandan es un hecho, y Alberto te lo explica con pelos y señales. Sin tapujos, sin vergüenza, y con muy poquito sentido común.

Aladdin

Dissabte 27 de novembre a les 20h

Diumenge 28 de novembre a les 18h

* compra d'entrades a partir de novembre

El grup infantil i adolescent de PAM teatre presenta: Aladdin, la història d’un lladre de bon cor que viu a la ciutat d’Agrabah, juntament amb el seu mico Abu, rescata i fa amistat amb la princesa Jasmine quan aquesta surt del palau per a explorar el món exterior, cansada de la seva vida avorrida. Mentrestant, el Gran visir Jafar, planeja derrocar el pare de Jasmine i erigir-se en sultà, però Jasmine i Aladdin compten amb l’ajuda del Geni de la llàntia màgica, per a evitar-ho.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA COMPRA D’ENTRADES ONLINE:
  • Un cop finalitzada la compra, cal prémer el botó CONTINUAR de la pàgina de pagament de l’entitat financera per tal de finalitzar el procés de reserva correctament.
  • Li enviarem la confirmació de la seva compra i les seves entrades per correu electrònic, si us plau, revisi la seva safata de correu brossa per assegurar-se que les rep correctament. Si no és així, pot contactar amb nosaltres a: entrades@salacrespi.com
  • Per a qualsevol consulta, pos fer-ho a través d’entrades@salacrespi.com (Us recomanem, fer captura de pantalla al final del procés per a possibles reclamaciones)
  • Per a DESCOMPTES DE GRUP, contacteu amb entrades@salacrespi.com abans de fer la vostra compra.