Celebrem la Cultura

ABONAMENT

Abonament per a tots els espectacles del Cicle Celebrem la Cultura

Les cançons de la Rosita

“Les cançons de la Rosita” formen part d’un espectacle musical d’havaneres i venen a ser un petit tast o avançament del què serà el nou projecte del grup de teatre Qollunaka, que està previst que s’estreni la propera tardor. L’espectacle “Les cançons de la Rosita” comptarà amb la presència escènica dels actors i actrius del grup, acompanyats pels músics de l’espectacle, a més del grup d’havaneres “Sa Parranda”, que ens oferirà un repertori basat en havaneres i valsets mariners.

Lídia Pujol, en concert

LÍDIA PUJOL és una cantant d’històries, emocions i idees amb una trajectòria professional fonamentada en la música tradicional jiddisch, medieval i popular. Els continguts que nodreixen la seva música i espectacles abasten la poesia, el teatre, el pensament crític, l’espiritualitat i la política. Lídia Pujol ens oferirà un concert on farà un repàs dels temes que marquen la seva trajectòria i ens presentarà temes del seu últim treball, «Conversando con Cecilia».

Mongetes

“La comèdia musicoral “Mongetes” va ser estrenada l’any 2010 pel Cor Jove de Sentmenat, i 10 anys després tornar amb ganes de fer gaudir el públic amb una nova relectura del guió. En aquest espectable, d’una hora aproximadament de durada, el públic coneixerà els baixos fons d’un convent de monges i un convent de frares que intenten desesperadament recaptar fons per solucionar un recent problema. Per fer-ho, ens conviden a un festival de recaptació de fons que no tindrà el final esperat per alguns: un espectable familiar amb algun toc picant”.

 

Bruna

Ambientada als anys 90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare. En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball. BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

 

El recital de poesia per rumbes

La Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba, en el que es conjuguen poemes musicats especialment per aquest espectacle, així com versions de poemes ja musicats per altres intérprets. COLORS: cada poema el podem pintar com un color, en aquest recital fem un passeig per diferents colors, desde la mort a la llibertat.

 

El recital de poesia està format per 10 poemes d’autors catalans adaptats a rumba, així com una revisió de cançons poètiques i adaptacions al català de clàssics. Els poemes que conformen l’espectacle són d’autors catalans com: Joan Salvat Papasseit, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Josep Maria de Segarra, Josep Carner…

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LA COMPRA D’ENTRADES ONLINE:
  • Un cop finalitzada la compra, cal prémer el botó CONTINUAR de la pàgina de pagament de l’entitat financera per tal de finalitzar el procés de reserva correctament.
  • Li enviarem la confirmació de la seva compra i les seves entrades per correu electrònic, si us plau, revisi la seva safata de correu brossa per assegurar-se que les rep correctament. Si no és així, pot contactar amb nosaltres a: entrades@salacrespi.com
  • Per a qualsevol consulta, pos fer-ho a través d’entrades@salacrespi.com (Us recomanem, fer captura de pantalla al final del procés per a possibles reclamaciones)
  • Per a DESCOMPTES DE GRUP, contacteu amb entrades@salacrespi.com abans de fer la vostra compra.