Solistes… en companyia

SOLISTES EN COMPANYIA

Solista: Mús. Persona que executa un “solo” d’una peça vocal o instrumental.

Un “solo” és una peça o una secció d’una peça tocada o cantada per un sol instrument o una sola veu, que toca tot sol, o amb acompanyament, que tot i així queda secundari.

En un concert, el “solo” és una secció per un o més instruments solistes acompanyats d’una orquestra o banda. Encara que hi ha parts d’aquesta secció en la que el solista l’executa completament en solitari, la majoria de les vegades, mentre toca juntament amb l’orquestra o banda, el seu caràcter distintiu i la seva importància en la secció el fan més notable.

La formació de banda, està dividida en seccions de metalls, fustes i percussió. En dites seccions, tots els instruments iguals acostumen a tocar el mateix. Però de vegades, dins d’una secció de la banda, un instrumentista pot executar un “solo” dins d’aquesta.

Tot això ens porta a presentar-vos un repertori eclèctic, amb peces de molts estils, èpoques i durades diferents, però amb un denominador comú: els “solos”. Esperem que gaudiu del concert tant com nosaltres!

 

FITXA TÈCNICA

Direcció: Estel Vivó Casanovas

Músics:

Veu: Juan Carlos Esteve

Flautes: Leonardo Agunin, Marta Arboleas, Mercè Balasch, Aina Caamaño, Gemma Casanovas, Víctor García, Júlia Garriga, Roque Huallpa, Berta Jiménez, Glòria Pernas, Marta Ruiz.

Clarinets: Sílvia Banqué, Xavi Boada, Paula Garcés, Ana Mª Llantada, Roser Martínez, Emma Pernas, Eduard Pujol, Maria Rebollo, Antonio Salvador, Jaume Serra, Pep Vivó.

Oboè: Pau Albéniz

Saxos altos: Bruna Castellsagué, Martí Closa, Eva Font, Ismael Franco, Federico Llorca, Ana Olmo, Catalina Rozo.

Saxos tenors: Montse Alberich, Mariona Cuadrat, Siscu Martínez, Ana Villegas

Saxo baríton: Pol Màdico.

Trompetes: Oriol Boada, Josep Casal, Nil Castellsagué, Jordi Huguet, Roc Rodríguez, Genís Velasco.

Trombons: Alfons Alcaraz, Joan Humet, Marc Llonch.

Tubes: Miquel Cadevall, Tomàs Parellada.

Baix elèctric: Òscar García.

Bateria: Enric Badia


Date

11 juny 2022
Expired!

Time

21:00

Preu

€8,00

Més informació

Compra d'entrades

Sala Crespi

C/Major de Sant Pere · 59
Categories
Compra d'entrades